Rezultatele căutării

Administrare imobile – Gama House

Lăsați grijile administrative ale imobilului dvs. pe seama experților de la Gama House! Cu o experiență vastă în domeniul imobiliar, echipa Gama House știe care este rețeta pentru un imobil închiriat la cel mai bun preț de pe piață și în cel mai scurt timp. Pariați pe serviciile de administrare imobile ale Gama House și vă veți putea bucura de veniturile aferente procesului de închiriere în fiecare lună la data stabilită.

Suntem aici pentru dumneavoastră să vă asigurăm că profitați de oportunitățile pe care vi le oferă imobilul dvs. pe nișa de închiriere. Avem grijă ca imobilul să fie în permanență oferit spre închiriere la un preț excepțional și cu chiriași exemplari. Ne asigurăm că locatarii vor respecta întocmai cerințele impuse în contractul de închiriere, aveți tot timpul plățile efectuate la furnizorii de utilități și contravaloarea chiriei virată în contul dumneavoastră la data stabilită în fiecare lună.

1. Pregătirea imobilului pentru închiriere

Dacă nu aveți încă imobilul dat spre închiriere, cu acordul dumneavoastră, vă putem asigura un imobil impecabil ca urmare a serviciilor conexe puse la dispoziție de către echipa Gama House.

După o evaluare amănunțită a imobilului, putem decide împreună ce servicii conexe vom putea alege din lista noastră pentru a putea crește prețul imobilului dumneavoastră, astfel încât să profitați la maximum de oportunitățile pe care acesta vi le oferă.

2. Închirierea efectivă a imobilului

După ce ne-am asigurat că imobilul arată la adevăratul lui potențial, îi vom căuta chiriași dispuși să plătească un preț corect pentru închirierea acestuia. Echipa noastră se va ocupa de găsirea chiriașilor, dar și de partea legală și legislativă, mai concret: negocierea, închirierea și redactarea contractului de închiriere.

Vom încheia un proces verbal de predare – primire cu chiriașul pentru a ne asigura că toate bunurile dumneavoastră, dar și aspectul total al imobilului, vor fi predate în aceeași stare inițială după încheierea contractului.

3. Administrarea imobilului închiriat

Odată semnat contractul de închiriere, vă oferim serviciile propriu-zise de administrare care presupun:

  1.  încasare chiriei la timp și virarea sumei aferente în contul dvs.;
  2. achitarea tuturor taxelor și impozitelor în numele dvs.; verificarea periodică a stării imobilului;
  3. verificarea plăților de către chiriaș către furnizorii de utilități;
  4. efectuarea verificărilor obligatorii la instalații de gaz sau centrale termice;
  5. remedierea oricărei defecțiuni care ar putea apărea în imobil;
  6. reînnoirea polițelor de asigurare ale imobilului în numele dvs.;
  7. închirierea / rezilierea contractelor cu furnizorii.

4. Preluarea imobilului de la chiriaș

Fiecare contract de închiriere are un termen limită, iar atunci când acesta se va apropia, echipa Gama House va discuta cu chiriașii pentru a vedea dacă se va rezilia contractul sau se va prelungi. În funcție de răspunsul acestora putem vedea ce demersuri trebuie să urmăm. În cazul în care doresc prelungirea contractul, vom realiza o anexă pe care o vom atașa de contractul inițial.

În cazul în care doresc încetarea contractului de închiriere, vom realiza un proces verbal de predare – primire în care se va menționa stare imobilului preluat, starea bunurilor și inventarul acestora. Odată încheiat contractul, vom relua pașii spre închiriere.

Adresa

Strada Armoniei, Nr. 94-36, Arad

Email

office@gamahouse.ro

Telefon

0722 605 355

Program

L-V 09:00-19:00
S- 10:00-15:00

Sunați-ne sau ne puteți vizita oricând în timpului programului de lucru pe baza unei programări în prealabil.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările legate de domeniul imobiliar.

    Comparați ofertele