Rezultatele căutării

Termeni și condiții

 

Site-ul https://www.gamahouse.ro/ este proprietatea SC GAMA ESTATE HOUSE SRL , inregistrata in ARAD, STR. ARMONIEI NR. 94-36, CUI: 43791723. denumita in continuare SC GAMA ESTATE HOUSE SRL .

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea serviciilor / pachetelor prezentate pe site-ul https://www.gamahouse.ro/ implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati.

                SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul colaborarii debite.

                SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  isi rezerva dreptul de a nu onora livrarea unor servicii al caror pret este gresit si nu se incadreaza in grila preturilor companiei. In acest caz, clientul va fi contactat si va avea optiunea de a confirma comanda serviciului la pretul corect sau de a o refuza.

SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  la nicio actiune.

 

  • MODUL DE DESFASURARE AL COLABORARI

Livrarea se face in termenul stabilit de comun acord, in concordanta cu prevederile si clauzele contractului incheiat (in cazul contractelor de colaborare sau de prestari servicii) sau respectand termenele si conditiile agreate in discutiile initiale, inaintea comenzii ferme venite din partea utilizatorului.

 

  • DREPTURI DE AUTOR

Continutul si designul site-ului https://www.gamahouse.ro/ sunt proprietatea SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea SC GAMA ESTATE HOUSE SRL . Folosirea fara acordul scris al SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.

Contractul de prestari servicii incheiat intre SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

 SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

 

  • SOLICITARI PENTRU OFERTE DE PRET

Solicitarile pentru oferta de preturi pot fi date doar utilizand formularul de contact de pe acest site. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  considera o cerere ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail sau numarul de telefon de contract furnizat de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

 

  • MODUL DE SOLUTIONARE AL LITIGIILOR

Solutionarea litigiilor se poate face pe cale amiabila sau prin intermediul instantelor judecatoresti competente sau prin intermediul unor mediatori. Comisia Europeana a implementat o platforma de solutionare online a litigiilor disponibila aici.

 

  • NOTIFICARI SI ANUNTURI

                SC GAMA ESTATE HOUSE SRL  isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul utilizatorilor.

 

  • DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform legislatiei din Romania minorii nu pot incheia contracte comerciale si nici datele lor personale nu sunt prelucrate fara acordul parintilor.

Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea sitului ori utilizarea in orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, utilizarea in orice mod a serviciului constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.

Comparați ofertele