DESPRE NOI

Rezultatele căutării

VINDEM SOLUȚII, NU PROMISIUNI

Nu suntem simpli intermediari, oferim soluții imobiliare optime pentru clienții noștri.

GAMA HOUSE se remarcă prin furnizarea unei game complexe de servicii în domeniul imobiliar și oferă cele mai bune variante adaptate nevoilor clienților noștri în parteneriat cu firme din domeniu. În domeniul imobiliar, soluția prezentată clienților reprezintă factorul de succes, creează încredere și crează parteneriate pe termen lung. Dacă doriți fiabilitate și rezultate, GAMA HOUSE vă poate oferi aceste lucruri.

Venim în sprijinul dumneavoastră, suntem pregătiți pentru orice solicitare legată de serviciile imobiliare. De-a lungul timpului am dus la bun sfârșit colaborări de succes, atât cu clienții noștri, cât și cu partenerii. Colaborăm cu firme de succes, profesionalismul și interesul față de acest domeniu fiind principalele noastre obiective.

VALORILE NOASTRE

Suntem diferiți, deoarece experiența și abordarea noastră este diferită, cautăm cele mai bune opțiuni pentru clienții noștri.

CREATIVITATE

Creativitatea este abilitatea care ne definește. Acționăm, formăm idei și aplicăm metode optime pentru clienți și parteneri. 

RESPONSABILITATE

Ne asigurăm că ducem la bun sfârșit orice proiect început. Experiența este lucrul pe care ne bazăm atunci când prezentăm serviciile noastre.

INTEGRITATE

Profesionalismul, încrederea pe care o oferim clienților contribuie la obținerea celor mai bune oferte imobiliare și implicit la alegerea variantei corecte.

PASIUNE

Promovăm serviciile imobiliare cu scopul de a satisface cu o eficiență maximă clienții. Pasiunea și interesul față de domeniu contribuie pe zi ce trece la dezvoltarea noastră ca și agenție imobiliară.

EDUCAȚIE

Cerințele clienților sunt din ce în ce mai variate, de aceea, echipa noastră este pregătită din punct de vedere profesional pentru a îndeplinii aceste solicitări de zi cu zi, având un singur scop: satisfacerea nevoilor dumneavoastră.

MOTIVAȚIE

Satisfacția pe care o avem în momentul în care s-a încheiat o tranzacție cu succes pentru client și feedback-ul pozitiv pe care îl primim de fiecare dată este motivația noastră pentru a face lucrurile din ce în ce mai bine.

PERSEVERENȚĂ

Indiferent de obstacolele sau impedimentele care se ivesc pe parcursul unui proiect, echipa GAMA HOUSE este pregătită pentru a găsi soluția rapid și eficient, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate pentru dumneavoastră.

LUCRU ÎN ECHIPĂ

Suntem o echipă unită, comunicativă și pregătită din toate punctele de vedere pentru a răspunde cerințelor și nevoilor dumneavoastră. Suntem buni negociatori, punctuali și flexibili. 

EFICACITATE

Deținem capacitatea de a efectua toate tranzacțiile imobiliare descrise, oferim un rezultat satisfăcător atât pentru clienți, cât și pentru partenerii noștri de afaceri. Vă puteți baza pe servicii de consultanță și rezultate optime. 

GAMA HOUSE
Vise împlinite

GAMA HOUSE activează în domeniul imobiliar, având o reputație excelentă în ceea ce privește standardele profesionale și angajamentul față de clienții noștri.

Oferim servicii de intermediere, vânzare sau închiriere a proprietăților dumneavoastră. În calitate de consultanți imobiliari profesioniști, am dobândit cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și tendințele din România.

Pentru investitorii care doresc să cumpere proprietăți în România, oferim soluții profesionale, fiabile și profitabile, inclusiv achiziționarea de terenuri pentru dezvoltare.

CONSULTANȚĂ IMOBILIARĂ

Gama House vă pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte imobiliare și vă susține pe perioada achiziționării unei proprietăți cu sfaturi utile și îndrumări.

ASISTENȚĂ JURIDICĂ

Dispunem de toate resursele necesare pentru tranzacționarea corectă din punct de vedere juridic între vânzător și cumpărător.

ASISTENȚĂ FINANCIAR-BANCARĂ

Indentificăm cele mai bune soluții financiare, asigurând asistența de care aveți nevoie pe durata întregului proces de achiziționare.

Adresa

Strada Armoniei, Nr. 94-36, Arad

Email

office@gamahouse.ro

Telefon

0722 605 355

Program

L-V 09:00-19:00
S- 10:00-15:00

Sunați-ne sau ne puteți vizita oricând în timpului programului de lucru pe baza unei programări în prealabil.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările legate de domeniul imobiliar.

    Comparați ofertele